Vrij vermogen opbouwen. Sparen of beleggen?


De rente op spaarrekeningen is historisch laag. Experts verwachten dat dat voorlopig zo blijft. Deze lage rente zorgt ervoor dat het nauwelijks loont om te sparen voor het verwezenlijken van je dromen. Beleggen met de flexibele Vrij Vermogenrekening is daarvoor een goed alternatief. Die biedt namelijk mogelijk een hoger rendement dan de spaarrekening gekoppeld aan een beperkt risico. Je kunt opnemen wanneer je wilt en bijstorten wanneer je wilt, zonder limit. Onze adviseurs zullen niet voor je beslissen, maar zitten wel klaar om vragen te beantwoorden, zodat je de beste beslissing kunt nemen. Bereken hieronder hoeveel vermogen je kunt opbouwen voor later.

0

0

3

defensiefgemiddeldoffensief

Kernplan

Totale inleg

€ 0


Eindbedrag na aftrek van kosten

€ 0


Rekenrendement

%


Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen en de uitkomsten per mail ontvangen?

Vraag offerte aan

Disclaimer - De rekentool is bedoeld om je een indicatie te geven van het op te bouwen vermogen bij een zelf te bepalen eerste inleg, maandelijkse inleg en looptijd. De eenmalige instapkosten voor de opmaak van het administratief profiel van 0, 5% met een minimum van € 50 worden zijn niet opgenomen in de berekening van het opgebouwd vermogen. Er is geen rekening gehouden met je persoonlijke situatie en deze indicatie houdt geen individueel advies in. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk en aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Meer rendement, minder risico


Wie droomt er niet van een mooie reis, een klassieke sportauto of een tweede huis op een mooie plek? Perlas staat voor meer vermogensgroei beperkt risico voor de langere termijn. Ervaren beleggers doen het werk voor jou, je hebt geen fiscale beperkingen en je kunt opnemen en storten wanneer je wilt. Je maakt een keuze uit 3 fondsen van defensief naar offensief. De rest regelen wij.

Waarom beleggen bij Perlas?