Haal meer uit je vakantiegeld: beleg bij Perlas

Tot 30 juni 2018 geen aankoopkosten


Open een rekening

Het is weer tijd voor vakantiegeld! Een extraatje in de maanden mei of juni. De vakantietoeslag wordt steeds vaker gespaard of belegd om hier het maximale voordeel uit te halen en op een later moment te besteden.

Welke voordelen kun je hieruit halen?Hoe werkt de actie?

Bij het storten van een extra bedrag op je Perlasrekening, krijg je de 0,15% aankoopkosten van ons teruggestort naar je Perlas rekening. Hoe hoger de inleg, hoe hoger de korting. Heb je nog geen rekening bij Perlas? Dan kun je een rekening openen en dan krijg je de aankoopkosten van je eerste inleg vergoed. Vermeld bij opmerking: "vakantiegeld".

Heb je een pensioenrekening? Dan moet je rekening houden met de maximale jaarruimte. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Waarom beleggen bij Perlas?

Welke (fiscale) voordelen kan je eruit halen?


Denk bijvoorbeeld aan het openen van een kinderrekening op naam van je kind. Op het moment dat je zoon of dochter 18 wordt, hoort het vermogen automatisch bij het kind. Dat betekent dat je er vanaf dat moment geen vermogensbelasting meer over betaalt en ook geen schenkbelasting! Een andere mogelijkheid is het opbouwen van aanvullend pensioen. Benut je maximale jaarruimte. Bij het uitkeren van pensioen val je vaak in een ander belastingtarief, waardoor je minder belasting betaalt en dus meer bespaart. Tenslotte kun je gebruik maken van een vrij vermogenrekening: waar je elk moment kunt opnemen en zoveel kunt storten als gewenst. Beleg een paar jaar, zodat je vermogen kunt laten groeien. Zo kun je er op een later moment van genieten.